HAASTEITA PUKEUTUMISESSA

12 joulukuun, 2019

Pukeutuminen alkaa pikkuhiljaa aiheuttaa itselleni harmaita hiuksia jo nyt tässä kohtaa raskautta. Kuten ehkä tiedätte, niin tiukat alaosat eivät ole tänä päivänä omaan makuuni. Pillifarkkuja ei ole tullut käytettyä aikoihin, sukkahousuista en ole oikein ikinä tykännyt ja leggingsit miellän treenivaatteeksi tai vain rentoihin asuihin isojen huppareiden kanssa jne. Vielä tänä päivänäkin on raskaana ollessa siis todella haastavaa löytää kivoja alaosia, jos pillifarkut, sukkahousut ja leggingsit eivät nappaa. Olen nyt melkein parin kuukauden ajan kulkenut leggareissa ja alkaa pikkuhiljaa kyllästyttää. En siis missään nimessä haluaisi hamstrata isoja määriä äitiysvaatteita, mutta yhdet kivan malliset farkut olisi kyllä erittäin tervetullut lisä seuraavien muutaman kuukauden pukeutumista ajatellen. Viime viikon lopulla löysin Topshopin -äitiysvaateosastolta melko pontentiaalisen oloisen valikoiman ja päädyin tilamaan sieltä parin väljemmän mallisia äitiysfarkkuja. Nyt vain toivon sormet ristissä, että koko olisi oikea ja farkut olisivat yhtä kivan malliset livenä kuin kuvat antoivat ymmärtää. Lopultahan tämä on hyvin vähäpätöinen asia ja tärkeintä on tietenkin, että sitä löytää edes jotain päälle pantavaa!

Nämä näissä kuvissa näkyvät Arketin culottes-housut kuminauhavyötäröllä ovat olleet leggingsien lisäksi luottohousuni parin viimeisen kuukauden ajan. Toivon vain kovasti, että en onnistu venyttämään näitä siinä määrin, etteivät ne enää istuisi päälleni synnytyksen jälkeen!

takki Joutsen // neule Wood Wood // housut Arket // kengät Adidas // pipo joulutorilta

 

– Janni

No Comments

Leave a Reply