BABYSHOWERIT

2 maaliskuun, 2020

Hitsit mun oli eilen tarkoitus rustailla tänne sitä lupaamaani postausta vauvan huoneen sisustuksesta, mutta suunnitelmat muuttuivatkin lennosta. Mulle oltiin eilen ystävieni toimesta järjestetty maailman ihanimmat babyshowerit ja kemujen jälkeen leijailin loppuillan sellaisessa ”babyshower-kuplassani”, ettei postauksen kirjoittamisesta olisi tullut yhtikäs mitään. Mulla oli ollut edellisestä illasta lähtien sellainen fiilis, että sunnuntaina saattaisi ehkä tapahtua jotain, kun aistin Joonaksen käytöksestä jotain outoa. Fiilistä lisäsi entisestään se, kun Joonas sunnuntaiaamuna itselleen hieman epätyypilliseen tapaan petasi sängyn ja oli suunnitellut meille poikkeuksellisen innokkaasti ohjelmaa aamupäivälle. Tiedän olevani luonteeltani melkoinen salapoliisi ja minua on varmasti vaikea höynäyttää, mutta vaikka epäilyksiä heräili, niin Joonas onnistui aika taitavasti ne torppaamaan. Käytiin tosiaan aamupäivällä kaupungilla kahvittelemassa, K-raudassa hakemassa muutamia tarpeellisia juttuja ja lopuksi vielä ruokakaupassa. Kotiin palatessamme mielessäni oli kutkuttava ajatus siitä, että olisiko siellä kuitenkin ystävät odottaamassa ja siellähän koko ihana jengi oli vastassa, kun saimme kotioven auki. Fiilis oli kyllä tässä kohtaa todella yllättynyt, vaikka minulla epäilykseni olikin!

Yllättynyt olin erityisesti siitä, että miten pienessä ajassa porukka oli saanut meidän kodin kokonaan uuteen uskoon. Somisteiden eteen oli nähty valtavasti vaivaa ja pöydät olivat katettu kauniisti ties miellä ihanilla herkuilla. Kaikki oli laitettu niin nätisti esille, etten voinut kuin ihastella ja olla valtavan kiitollinen upeista järjestelyistä – oli kukkia maljakoissa, ilmapalloja sekä muita somisteita ja mulle oma kukkaseppele samoista kukista, joita oli käytetty kimpuissa. Erityisesti näin myöhemmin ajateltuna ihan liikutun, kun mietin miten ystäväni olivat panostaneet tähän päivään. Lähes kaikki läheisimmät ystäväni kera äitini ja siskoni olivat päässeet paikalle ja juhlat olivat mielestäni valtavan onnistuneet. Ruoka oli superhyvää ja tytöt olivat suunnitelleet muutamia kivoja aiheeseen sopivia aktiviteetteja, kuten musavisaa ja aliasta aiheeseen sopivalla teemalla. Lisäksi mulle jäi muistoksi ihanat lappuset, johon kaikki olivat arvailleet muun muassa vauvan nimeä ja mittoja sekä rustailleet muita terveisiä. Näitä oli kiva lueskella vielä rauhassa illalla. ♥

Kuten sanottu, niin koko eilinen päivä meni melkoisessa babyshower-kuplassa ja tulipahan taas mietittyä, että miten onnekas saankaan olla, että mulla on tällaisia tyyppejä rinnallani. ♥

Kiiitos vielä tuhannesti kaikille mukana olleille. ♥

Ja kiitos Saralle myös ihanista kuvista!

 

– Janni

2 Comments

  • Reply Laura 3 maaliskuun, 2020 at 12:18 pm

    Hei, meillä kuva taulusta päätellen lasketut ajat viiden päivän erolla ❤️onnea ja kiva kun sait babyshowerit!

    • Reply Janni 3 maaliskuun, 2020 at 5:27 pm

      Ei vitsit 🧡 tsemppiä sinnekin viimeisille viikoille!

    Leave a Reply