VAUVAN HUONE

7 maaliskuun, 2020

Tämä vauvan huoneen tilannekatsaus on hieman viivästynyt, joten heti alkuun pahoittelut siitä. Nyt olisi kuitenkin sen aika ja huone alkaakin olla viimeisiä silauksia myöten valmis. Seinät maalattiin pari viikkoa sitten ja maalin valinta onnistui aiheuttamaan yllättävän paljon harmaita hiuksia ja yhden hutiostoksenkin. Mielessäni oli vaaleanpunertava lämmin sävy, joka olisi kuitenkin todella rauhallinen ja lähellä beigeä. Ensimmäistä ostamaani maalia kokeilin aluksi pieneen nurkkaan ja se sai valitettavasti hylkäystuomion, mutta lopulta päädyimme Tikkurilan sunnuntai-nimiseen sävyyn, joka on omasta mielestäni oikeastaan täydellinen – juuri sitä, mitä halusinkin!

Huoneen kalusteetkin on saatu sijoiteltua paikoilleen ja kaikki hankinnat on nyt tehty. Nyt pitäisi vain kiinnittää seinille pari hyllyä, viimeiset taulut ja tuo peili, joka kuvissa jo näkyykin. Lisäksi tuohon lipaston päälle muotoutuu vielä hoitopöytä siihen hankkimani lisäosan avulla, mutta se vaatii vielä pientä fiksausta. Tämä kaikki on huomisen tehtävälistalla ja sitten tuo huone onkin valmis vastaanottamaan pienen tulokkaan. ♥

Alunperinhän meillä oli ajatuksena, ettei olisi tehty vielä vauvalle huonetta valmiiksi, vaan tartuttu hommaan vasta hieman myöhemmin. Pikkuhiljaa sormet alkoivat kuitenkin niin sanotusti syyhyämään tähän muutosprojektiin ryhtymisen kanssa ja nyt en voisi olla tyytyväisempi päätöksemme laittaa huone valmiiksi. Tuntuu siltä, että tämä oli itselleni tärkeä osa myös henkistä valmistautumista tulevaan elämänmuutokseen!

 

– Janni

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply Eve 7 maaliskuun, 2020 at 9:20 pm

  Voi kun ihana huone! <3 Mistä viikossa kuvissa näkyvä hylly? Itsellä tuollainen juuri hakusessa.

  • Reply Janni 8 maaliskuun, 2020 at 3:34 pm

   Se on ostettu joskus aikoinaan edesmenneestä Kodin1, nyt löytyi omasta autotallista! 😊

 • Reply Nimetön 8 maaliskuun, 2020 at 10:25 am

  Ah, ihanan rauhoittava huone!

  https://kohtiparempaaminua2020.blogspot.com/

 • Reply Anni 8 maaliskuun, 2020 at 10:26 am

  Ah, ihanan rauhoittava huone!

  https://kohtiparempaaminua2020.blogspot.com/

  • Reply Janni 8 maaliskuun, 2020 at 5:25 pm

   Kiitos ❤️

 • Reply Iina 8 maaliskuun, 2020 at 3:53 pm

  Voi miten söpö huone! Aivan ihana 😍

  • Reply Janni 8 maaliskuun, 2020 at 5:25 pm

   Kiitos ❤️

   • Reply Nimetön 8 maaliskuun, 2020 at 9:31 pm

    Meinasitteko nukuttaa alusta asti vauvan omaan huoneeseen vai siirtyykö vauvansänky teidän makkariin?

    • Reply Janni 8 maaliskuun, 2020 at 9:40 pm

     Meillä olisi näin alustavasti ajatuksena nukuttaa vauva melko nopeasti omaan huoneeseen, mutta sen näkee sitten, että miten se onnistuu tai raaskitaanko sitten kuitenkaan, kun vauva on täällä. Meillä on myös sellainen vauvan kehto olemassa, jota voidaan myös käyttää alkuun öisin ja sen saa helposti sängyn vierelle. Aika näyttää ja fiiliksen mukaan mennään. 🙂

 • Reply Anniaa 10 maaliskuun, 2020 at 10:01 am

  Hei, mistä tuo ihana vauvan mekko on ostettu?

  • Reply Janni 10 maaliskuun, 2020 at 11:01 am

   Äitin on ostanut sen Arketilta! 🙂

 • Reply Anna 25 maaliskuun, 2020 at 8:30 am

  Hei, kaunis ja harmoninen huone 😍
  Mistä lipasto/hoitopöytä ostettu? Meillä etsinnässä juuri tuollainen uudelle tulokkaalle.

  • Reply Janni 26 maaliskuun, 2020 at 2:38 am

   Kiiitos 😊 lipasto on Ikeasta ja tuo hoitopöytälisäosa pinkorblue.com 😊

 • Reply Pauliina 14 huhtikuun, 2020 at 6:28 pm

  Hei,
  Mistä tuo ihana eläinkuosinen tyyny on? 🙂

  • Reply Janni 15 huhtikuun, 2020 at 4:28 pm

   Se on Jotexilta 🙂

 • Reply Mirella 30 heinäkuun, 2020 at 5:04 pm

  Hei! Oliko tuo hoitopöytälisäosa toimiva teillä? Hankittiin sellainen ja nyt kun kasattiin sitä, niin huomattiin, että lipaston ja seinän väliin täytyy jättää iso rako.. mikä näyttää hölmölle jos lipasto on tietyssä kohtaa huonetta.. Yritin katsella Instagramin kuvistasi miten teillä se näkyy, mutta ihan kuin teillä ei olisi sitä enää käytössä?

  • Reply Janni 30 heinäkuun, 2020 at 9:10 pm

   Se on ollut tosi toimiva ja on meillä edelleen kyllä käytössä! 😊 Meillä tuo rako ei haittaa ja sinne saa kätevästi jemmattua vaippapaketit ym.. 😁

  Leave a Reply