TOUR EIFFEL

9 toukokuun, 2016

DSC_6074

Meillä ei ollut mitään sen kummempaa to do -listaa Pariisin matkaamme varten, mutta yksi juttu taisi kuitenkin olla meillä molemmilla äidin kanssa mielessä – olisihan se melko hassua käydä Pariisissa niin, ettei näkisi ollenkaan koko Ranskan kuuluisinta nähtävyyttä: Eiffel-tornia. Suunnattiinkin sinne heti ensimmäisenä päivänä alkuillasta ja tornin ympäristössä tulikin sitten pyörittyä melkoinen tovi. Eiffel näytti ensin kauempaa talojen välistä katsottuna jotenkin muka pienemmältä kuin olin kuvitellut, mutta lähemmäs päästessä mieli kuitenkin muuttui. Vasta tornin juurella sen massiivisuuden tajusi ja olihan se nyt melkoisen vaikuttava rakennelma. Satuttiin paikalle ihan täydelliseen aikaan valokuvauksen kannalta, kun aurinko oli alkanut jo vähän laskea, mutta taivas oli vielä kirkkaansininen. Eiffel-tornia ympäröivä puistoalue oli mahdottoman kaunis ja inspiroi kyllä kaivamaan kameran esiin koko ajan uudelleen. Tässä valikoituja parhaita otoksia Eiffelin juurelta!

DSC_6022 DSC_5981 DSC_5974 DSC_5993 DSC_6056 DSC_5982

Me tyydyimme tosiaan ihailemaan Eiffeliä ihan vain maantasolta, sillä tornin huipulle olisi saanut jonottaa pienen ikuisuuden. Kahden päivän viikonloppureissulla ei houkuttanut viettää jonossa loppuiltaa, vaikka näkymät huipulta olisivat varmasti olleet upeat. Tästä huolimatta päästiin seuraavana päivänä ihailemaan Pariisia näköalapaikalta, mutta siitä lisää myöhemmin!

♥ Janni

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Terhi 9 toukokuun, 2016 at 9:33 pm

  Janni, siis aivan törky hienoja kuvia!! Oooh <3

 • Reply Jenppa 9 toukokuun, 2016 at 9:44 pm

  Huikean hienot kuvat, sulla on kyllä silmää!

 • Reply ANNII 10 toukokuun, 2016 at 8:21 am

  Vau mitä kuvia!! 🙂

 • Reply Anna 10 toukokuun, 2016 at 8:01 pm

  En tiedä huomasitteko, että torniin pääsee kiipeämään kahdelle alemmalle tasolle myös portaita pitkin? Näin teimme itse muutama vuosi sitten, eikä harmittanu yhtään ettei päästy ihan huipulle asti. Huikeat näkymät oli silti. Ja fiilis oli kyllä astetta siistimpi kun oli omin jaloin saanu kavuta Eiffeliin 😉 En muista olisko porrassisäänkäynniltä voinu ostaa hissin ylimpään kerrokseen silleen, että olis noussu ensimmäisestä tai toisesta kerroksesta kyytiin. Hissijonoon en olis kyllä halunnu tuhlata montaa tuntia tuossa ihanassa kaupungissa. Porrasjonossa oltiin ehkä max. 10 min.

  Keväinen Pariisi näytti ihanalta, voi kun pääsis sinne taas <3

 • Reply Nina 10 toukokuun, 2016 at 8:34 pm

  Tää ei nyt liity tähän postaukseen mitenkään, mutta tajusin tässä vaan, että sun postaukset ei oo päivittynyt pitkään aikaan blogloviin. Onkohan tää ongelma vain mulla? Jäänyt aika liuta postauksia lukematta.

 • Leave a Reply